Stimati clienti,

De la data de 25 mai 2018 au devenit aplicabile prevederile Regulamentului European privind protectia datelor cu caracter personal ("General Data Protection Regulation GDPR"). Acestea asigura o securitate si o protectie sporita referitor la datele dumneavoastra personale.

Va aflati in baza noastra de date in baza consimtamantului dvs. pe care ni l-ati furnizat la momentul colectarii datelor

Te asiguram ca datele tale vor fi procesate corect și legal conform Politicii noastre de confidentialitate de mai jos:

Politica de confidentialitate

Magazin Covoare Deco SRL poate colecta date cu caracter personal si date cu caracter special, pe paginile siteului, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

  • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta
  • ulterior validarii comenzii, pentru transmiterea de informatii privind produsele, perioadele de livrare, anulari sau a probleme de orice natura referitoare la o comanda, la produsele achizitionate de catre acesta;
  • pentru a facilita accesul acestuia la comanda;
  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic (e-mail) si/sau telefonic (apel telefonic, SMS); - foarte rar (maxim de 3 ori/an in perioade de reduceri nationale ex: Black Friday…)
  • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Client si-a exprimat consimtamantul ca Magazin Covoare Deco SRL sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare Client are dreptul de a obtine de la Magazin Covoare Deco SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

d) stergerea datelor personale din baza de date integral

Magazin Covoare Deco SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Magazin Covoare Deco SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.

Regulamentul actual ne ajuta sa fim mai aproape de tine, oferindu-ti suport personalizat, siguranta și professionalism. Multumim pentru interesul acordat Magazin Covoare Deco SRL.

[profiler]
Memory usage: real: 12058624, emalloc: 11569808
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem